Installation af et program fra computeren til HTC Incredible S

Installation af et program fra computeren til HTC Incredible S

Hvis du har programfiler (*.apk) på computeren, kan du bruge HTC Sync til at installere dem på HTC Incredible S. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun installerer programmer, som du stoler på.
Bemærk: Sørg for at HTC Incredible S er konfigureret til at tillade programinstallation fra forskellige kilder. Det gør du ved at trykke på på startskærmen, trykke på Indstillinger > Sikkerhed og så markere afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.
  1. På enhedspanelet klikker du på Oversigt.
  2. Klik på Programinstallation.
  3. Gennemse for at finde programfilen på computeren, og klik på Åbn. Installationsprocessen begynder på HTC Incredible S.
  4. Kontroller HTC Incredible S's skærm for at se, om der er yderligere vejledninger til færdiggørelse af installationen.
  5. Når installationen er færdig, trykker du på Afbryd.
  6. Fjern HTC Incredible S på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.