INDSTILLINGER & SERVICES
Synkronisering af dokumenter og e-mail-vedhæftninger
INDSTILLINGER & SERVICES

Synkronisering af dokumenter og e-mail-vedhæftninger

Vigtigt: Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger gemt på HTC Incredible S til computeren, skal du konfigurere en Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-mail-konto fra programmet MailHTC Incredible S.
  1. På enhedspanelet klikker du på Dokumenter, og derefter på Til.
  2. Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du har gemt på HTC Incredible S, skal du vælge Kopier alle hentede e-mail-dokumenter til PC.
  3. Vælg Synkroniser computerdokumenter fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg en mappe, der indeholder de dokumenter, du vil synkronisere med HTC Incredible S, og klik på OK.
  5. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC Incredible S.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s