Synkronisering af dine bogmærker

Vigtigt:
  • For at undgå synkroniseringsproblemer, skal du altid sørge for at lukke alle browservinduer, før du starter synkronisering.
  • I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC Incredible S og computeren, bevarer HTC Sync oplysningerne fra computeren.
  1. Med din favoritbrowser opretter du en favoritmappe kaldet HTC-bogmærker. Sørg for, at du gemmer dine favoritbogmærker i denne mappe, så du kan synkronisere dem med HTC Incredible S.
  2. På enhedspanelet klikker du på Bogmærker, og derefter på Til.
  3. Vælg den webbrowser, der gemmer bogmærkerne for at synkronisere dem med HTC Incredible S.
  4. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC Incredible S.