Synkronisering af dine kontakter

Synkroniser kontakter på HTC Incredible S med din Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 eller Outlook 2010), Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner.

Hvis du har kontakter, der skal synkroniseres fra dit SIM-kort, skal du først importere dem til HTC Incredible S's lager.

1. På enhedspanelet klikker du på Personer, og derefter på knappen Til.
  2. Vælg programmet, du vil synkronisere dine kontaktpersoner med.
  3. Klik på Valgmulighed for at vælge en kontomappe til synkronisering.
  4. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC Incredible S og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
  5. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC Incredible S.
Bemærk: Kun kontaktfelter, der understøttes på HTC Incredible S, synkroniseres.