Synkronisering af kalenderbegivenheder

HTC Incredible S kan synkronisere aftaler og begivenheder med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 eller Outlook 2010) eller Windows Kalender.
  1. På enhedspanelet klikker du på Kalender, og derefter på Til.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere kalenderbegivenheder med.
  3. Vælg fra hvilket punkt du vil starte synkronisering af dine kalenderbegivenheder.
  4. Klik på Mulighed for at vælge en kontomappe til synkronisering.
  5. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC Incredible S og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
  6. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC Incredible S.
Bemærk: Kun kalenderfelter, der understøttes på HTC Incredible S, synkroniseres.