Synkronisering af billeder og videoer

Vigtigt: Du kan synkronisere billeder og videoer i disse formater:
  • Billeder: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videoer: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På enhedspanelet klikker du på Galleri, og derefter på Til.
  2. Importer automatisk dine kamerabilleder til computeren ved at vælge Kopier enhedens kamerabilleder til PC.
  3. Vælg Synkroniser computers billeder og videoer fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg den mappe, der indeholder dine multimediefiler, og klik så på OK. Alle understøttede billed- og videofiler, der føjes til denne mappe, bliver kopieret til HTC Incredible S.
  5. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC Incredible S.