Synkronisering af sange og afspilningslister

Kopier musikspor og sange, du spiller på computeren, til HTC Incredible S. Hvis du har oprettet afspilningslister i iTunes eller Windows Media, kan du også synkronisere disse og få glæde af dem, når du er på farten.
Vigtigt: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På enhedspanelet klikker du på Musik, og derefter på Til.
  2. Vælg Synkroniser musikfiler fra, og klik på Tilføj.
  3. Vælg den mappe, der indeholder dine lydfiler, og klik så på OK.
  4. Vælg Synkroniser musikfiler fra iTunes og Windows Media Player hvis du bruger et af disse programmer på din computer, og vælg derefter de afspilningslister, du vil synkronisere på HTC Incredible S.
  5. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC Incredible S.