INDSTILLINGER & SERVICES
Konfigurering af HTC Sync til at genkende HTC Incredible S
INDSTILLINGER & SERVICES

Konfigurering af HTC Sync til at genkende HTC Incredible S

1. Tilslut HTC Incredible S til computeren med USB-kablet, som lå i kassen.
  2. Når HTC Incredible S beder dig om at vælge typen af USB-forbindelse, skal du trykke på HTC Sync og derefter på Udført. Vent på at HTC Sync genkender HTC Incredible S.
  3. På skærmen for enhedskonfiguration indtaster du et navn på HTC Incredible S.
  4. Klik på Gem.
Tip: Hvis du på et senere tidspunkt vil ændre navnet for HTC Incredible S, skal du klikke på Oversigt > Enhedskonfiguration.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s