INDSTILLINGER & SERVICES
Om HTC Sync
INDSTILLINGER & SERVICES

Om HTC Sync

Med HTC Sync kan du synkronisere følgende data mellem din computer og HTC Incredible S:
  • Dine lagrede kontaktpersoner på Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner
  • Aftaler og begivenheder i Outlook eller Windows Kalender
  • Billeder, videoer, musik og afspilningslister
  • Bogmærkede websider
  • Dokumenter og e-mail-vedhæftninger
  • Hente kort og nyttige tilføjelsestjenester til programmet LocationsHTC Incredible S

Du skal manuelt slå disse typer data til eller fra for at starte eller stoppe synkronisering af dem.

Installere HTC Sync

Vigtigt:
  • HTC Sync kræver USB 2.0 på computeren for at kunne oprette forbindelse og synkronisere med HTC Incredible S.
  • Du skal først lukke alle programmer og midlertidigt afslutte dit antivirusprogram, før du begynder at installere HTC Sync for at få en problemfri installation.
  • Marker og kopier installationsprogrammet til HTC Sync fra lagerkortet (hvis det er der), og installer det på computeren.
  • Hent HTC Sync-softwaren til HTC Incredible S fra vores supportwebsted (www.htc.com/help/), og installer det på computeren.
Fra tid til anden kommer der softwareopdateringer til HTC Sync. I HTC Sync skal du klikke på rullelistens pileknap ved siden af Hjælp, og dernæst klikke på Søg efter opdatering.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s