Administration af meddelelsessamtaler

Administration af meddelelsessamtaler

Låsning af meddelelse

Du kan låse en meddelelse, så den ikke slettes, selvom du sletter de andre meddelelser i samtalen.

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil låse.
  3. Tryk på Låst meddelelse i valgmenuen. Der vises et låseikon .

Kopiere en tekstmeddelelse til dit SIM-kort

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på meddelelsen, og tryk så på Kopier til SIM-kort. Der vises et SIM-kortikon .

Slette en enkelt meddelelse

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil slette.
  3. Hvis meddelelsen er lukket, skal du trykke på Lås meddelelse op i valgmenuen, og tryk og hold så på meddelelsen for at vise valgmenuen igen.
  4. Tryk på Slet meddelelse og dernæst OK.

Slette flere meddelelser i en samtale

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på og dernæst på Slet (eller Mere > Slet).
  3. Tryk på Slet efter udvalg eller Slet efter telefonnummer (hvis kontaktpersonen har brugt flere forskellige telefonnumre i løbet af samtalen).
  4. Vælg de meddelelser, som du vil slette, og tryk så på Slet.
Tip: I indstillingerne for SMS trykker du på Generelt > Slet gamle meddelelser for automatisk at slette gamle meddelelser efter samtale.

Slette en samtale

  1. På skærmen Alle meddelelser trykker og holder du på en kontaktperson (eller et telefonnummer), hvis meddelelser du vil slette, og trykker så på Slet.
  2. Tryk på OK for at slette hele tråden.
    Bemærk: Eventuelle låste meddelelser i samtaletråden bliver ikke slettet, medmindre du markerer afkrydsningsfeltet Slet låste beskeder.

Sletning af flere samtaler

  1. På skærmen Alle meddelelser trykker du på og så Slet.
  2. Vælg den samtaletråd, du vil slette.
  3. Tryk på Slet. Eventuelle låste meddelelser slettes ikke.
0 Personer synes dette var nyttigt