Indtastning af ord med forudsigelig tekst

Forudsigelig tekstindtastning aktiveres som standard, og ordforslag vises, mens du taster.
Tip: Tryk på for at skifte mellem forudsigelsestilstandene Multitap og XT9, når du bruger Kompakt eller Telefontastaturlayoutet.
Sådan indtastes et ord i forudsigelig tilstand:
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, fremhævet med grønt eller orange i forslagslisten, kan du blot trykke på mellemrumstangenten for at indsætte ordet i teksten.
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, vist blandt forslagene i forslagslisten, før du er færdig med at indtaste hele ordet, skal du trykke på ordet for at indsætte det i teksten.
  • Hvis der vises en pil til højre for forslagslisten, skal du trykke på pilen for at se flere forslag.

Indstille andet sprog for tastaturet

Du kan indstille den forudsigelige tekst til tosproget. I takt med at du indtaster, får du ordforslag på de sprog, du har valgt.
  1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på ved siden af Berøringsinput.
  3. Tryk på Tosproget forudsigelse, og vælg så det sprog, du ønsker.

Tilføje et ord til ordbogen for forudsigelig tekst

Når du indtaster tekst med standardtastaturlayoutet, tilføjes de ord, du trykker på på forslagslisten, automatisk.

Du kan også tilføje et ord til listen manuelt.

1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på ved siden af Berøringsinput.
  3. Tryk på Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog > .
  4. Indtast det ord, du vil tilføje, og tryk så på OK.

Redigere eller slette et ord i ordbogen for forudsigelig tekst

1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på ved siden af Berøringsinput.
  3. Tryk på Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog.
    • Rediger et ord ved at trykke på ordet.
    • Hvis du vil slette ord i ordbogen, skal du trykke på og så på Slet. Vælg så de ord, du vil fjerne, og tryk på Slet.

Sikkerhedskopiere den personlige ordbog til lagerkortet

Hvis du har installeret et lagerkort, kan du sikkerhedskopiere de nye ord, som du har tilføjet til ordbogen for forudsigelig tekst.
  1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på ved siden af Berøringsinput.
  3. Tryk på Personlig ordbog > Synkroniser personlig ordbog > Kopier til lagerkort.

Importere den personlige ordbog fra lagerkortet

1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på ved siden af Berøringsinput.
  3. Tryk på Personlig ordbog > Synkroniser personlig ordbog > Gendan fra lagerkort.