Tilføje Kontakter-widgets

Hold dig i tæt kontakt med personer, der betyder noget for dig, ved at tilføje en Personer-widget til hver af dine grupper.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Personaliser.
  2. På fanen Tilføj til start trykker du på Widget > Personer.
  3. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  4. Vælg den gruppe, du vil føje til som en widget.
  5. Gentag ovenstående trin for at tilføje endnu en Kontakter-widget.

Indstilling af standardkommunikationsmetode

Vælg kommunikationshandling (f.eks. ring eller send meddelelse) for når du trykker på en kontaktpersons billede på Kontakter-widget'en.
  1. På startsiden går du til Kontakter-widget'en.
  2. Tryk på en kontaktpersons navn (ikke billedet) på widget'en.
  3. Tryk på Angiv standardhandling.
  4. Tryk på den kommunikationsmetode, du vil bruge for denne kontaktperson.
  5. Tryk på .
Tip: Hvis du vil ændre standardkommunikationsmetoden, trykker du på kontaktpersonens navn (ikke billede).

Komme i kontakt med en kontaktperson

1. På startsiden går du til Kontakter-widget'en.
  2. Tryk på en kontakts billede (ikke navnet) på widget'en. Standard kommunikationsmåden, som du har indstillet for denne kontakt, udføres.