Afsendelse af kontaktoplysninger

1. På fanen Personer gør du et af følgende:
    For at sende Gør dette
    En persons kontaktpersonoplysninger Tryk og hold ned på navnet på kontaktpersonen (ikke ikonet eller billedet), og tryk så på Send kontakt som vCard.
    Dine kontaktpersonoplysninger Tryk på Min profil, og tryk så på Send min profil.
  2. Vælg, hvordan du vil sende vCard'et:
  3. Vælg, hvilke oplysningstyper du vil sende.
  4. Tryk på Send.

Afsende flere kontaktkort

1. På fanen Personer trykker du på .
  2. Tryk på Send kontaktpersoner.
  3. Vælg de kontaktpersoner, hvis kontaktoplysninger du vil dele.
  4. Tryk på Send.
    Tip: Hvis du ikke kan se knappen Send, når skærmtastaturet er åbent, skal du trykke på for at lukke tastaturet.
  5. Vælg, hvordan du vil sende kontaktkortene.
Relaterede emner