Tilføje en ny kontakt

1. På fanen Personer trykker du på .
  2. Tryk på feltet Navn, og indtast så kontaktens navn.
    Tip: Tryk på , hvis du separat vil indtaste kontaktens for-, mellem- og efternavn. Afhængigt af kontaktens type skal du måske også tilføje et navnepræfiks (f.eks. Hr. eller Fr.) eller et navnesuffiks (f.eks. Ph.D. Jr. eller Sr.).
  3. Vælg en Kontakttype. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
    Bemærk: Nogle felter er måske ikke tilgængelige, når du tilføjer kontaktpersoner til dit SIM-kort.
  4. Indtast kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter.
  5. Tryk på Gem.