Konfigurere din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. Tryk på fanen PersonerMig og vælg så, om du vil linke din profil til en eksisterende kontakt, der allerede indeholder dine personlige oplysninger, eller om du vil redigere din profil.
    Bemærk: Hvis du allerede er logget på dine online-konti, kan du trykke på dit navn eller e-mail-adresse og dernæst på Rediger mit kontaktpersonkort.
  2. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  3. Tryk på (eller det aktuelle billede) for at skifte dit billede.
  4. Tryk på Gem.

Hvad du kan se på din profil

Når du trykker på Min profil, vil du se følgende faner:

Detaljer

Viser dine kontaktoplysninger. Du kan også se de seneste indlæg på sociale netværk ( hvis du er logget på dem). Du kan også redigere din profil eller dele den med andre.

Opdateringer

Viser de opdateringer, du har posteret på dine sociale netværk.

Galleri

Viser album og billeder fra dine sociale netværk.