SÅDAN KOMMER DU I GANG
Måder at få kontakter på HTC Incredible S
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Måder at få kontakter på HTC Incredible S

Der er flere måder, du kan føje kontakter til HTC Incredible S. Du kan synkronisere HTC Incredible S med kontaktpersoner fra din Google-konto, computer, Facebook og andet.
HTC Sync Synkroniser kontakter fra den gamle telefon med computeren, og brug så HTC Sync til at synkronisere HTC Incredible S med computerens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner.
Gmail Google-kontakter importeres til HTC Incredible S, når du logger ind på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter lige fra HTC Incredible S.
Facebook Log ind på din Facebook-konto for at importere dine Facebook-venners kontaktoplysninger.
Telefonkontaktpersoner Du kan vælge at oprette og lagre kontakter direkte i HTC Incredible S eller overføre eksisterende fra din gamle telefon.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC Incredible S.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Incredible S synkroniserer dine arbejdskontakter via Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbejdspladsen.
Overfřr Brug programmet Overfřr til ikke kun at overføre dine kontakter men også kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser fra din gamle telefon til HTC Incredible S.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s