SÅDAN KOMMER DU I GANG
Omarrangering af programfaner
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Omarrangering af programfaner

Du kan omarrangere fanerne nederst i nogle programmer for at prioritere de typer oplysninger, du ofte bruger. Du kan også tilføje eller fjerne faner.
  1. Åbn et program, der har de sædvanlige faner nederst på skærmen.
  2. Tryk og hold på den aktuelle fane indtil skærmen ændres og viser en meddelelse om at omarrangere faner.
  3. Du kan:
    • Ændre fanernes rækkefølge. Tryk og hold på en fane, og træk den så til den nye position.
    • Træk en fane ind eller ud af den nederste linje for at tilføje eller fjerne den.
  4. Når du er færdig, trykker du på .

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s