Personalisering med lydsæt

Hvert lydsæt giver dig en anderledes kombination af lyde til ringetonen og meddelelser, f.eks. indkommende meddelelser, e-mail, kalenderbegivenhedspåmindelser og andet. Ved at skifte mellem lydsæt kan du øjeblikkelig få HTC Incredible S til at advare dig med sjove lyde, når du er ude med venner eller ændre til dæmpede lyd, når du er på arbejde.

Oprette et lydsæt

1. Tryk og hold på en tom plads på startskærmen for at åbne skærmen Personaliser.
  2. Tryk på Lydsæt på fanen Lyd.
  3. På skærmen Lydsæt trykker du på .
  4. Indtast et nyt navn på lydsættet, og tryk så på Udført.
Det nyoprettede lydsæt tilføjes så listen over lydsæt. Du kan tildele forskellige toner til lydsættet, alt efter behov.

Ændre ringetonen, meddelelser og lyde

1. Tryk og hold på en tom plads på startskærmen for at åbne skærmen Personaliser.
  2. Tryk på Lydsæt på fanen Lyd.
  3. Vælg et lydsæt, som du vil tilpasse eller opret et nyt, og tryk så på Anvend.
  4. Ret ringetonen, meddelelseslyden og alarmen fra skærmen Personaliser.

Gå til programmerne SMS, Mail og Kalenderbegivenheder for at vælge lyde til henholdsvis nye meddelelser, e-mail og kalenderpåmindelser.

HTC Incredible S gemmer automatisk dine valg til det aktuelle lydsæt.

Slette lydsæt

1. Tryk og hold på en tom plads på startskærmen for at åbne skærmen Personaliser.
  2. Tryk på Lydsæt på fanen Lyd.
  3. Tryk på , og tryk så på Slet.
  4. Vælg et eller flere lydsæt, som du vil slette.
  5. Tryk på Slet.