SÅDAN KOMMER DU I GANG
Tilføjelse af programmer og andre genveje på startskærmen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Tilføjelse af programmer og andre genveje på startskærmen

Placer programmer, du ofte bruger, på din startskærm. Du kan også tilføje genveje til ofte anvendte indstillinger, bogmærkede websider og mere.
  1. Tryk og hold på en tom plads på startskærmen for at åbne skærmen Personaliser.
  2. På fanen Tilføj til start vælger du, om du vil tilføje et program eller en genvej.
Tip: For at tilføje et program, kan du også trykke på , trykke og holde på et program og så trække det til en tom plads på din startskærm.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s