SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personaliser din startskærm med widgets
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Personaliser din startskærm med widgets

Widgets lægger vigtige oplysninger og medieindhold helt fremme på startskærmen, så de er nemme at komme til. Nogle widgets findes allerede på startskærmen for dig. Du kan tilføje flere fra det tilgængelige udvalg af widgets.

Tilføje en widget til startskærmen

1. Tryk og hold på en tom plads på startskærmen for at åbne skærmen Personaliser.
  2. På fanen Tilføj til start trykker du på Widget.
  3. Vælg en widget, som du ønsker.
  4. De fleste HTC-widgets findes i en række designs og størrelser, som passer til dine behov. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at se de forskellige formater, og tryk så på Vælg for at vælge et.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde/slukke for bestemte indstillinger, f.eks. Wi-Fi og Bluetooth. Rul ned ad listen over widgets, tryk på Indstillinger, og tryk så på den widget, du ønsker.

Ændre indstillingerne for en widget

Du kan ændre de grundlæggende indstillinger for nogle widgets (f.eks. Kontakter og Mail) kan ændres fra startskærmen.

1. Tryk og hold på en widget på startskærmen, og træk den så til .
    Derefter åbner den relevante skærm, hvor du kan ændre nogle indstillinger for denne widget.
  2. Tilpas widget-indstillingerne.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s