Justere lydstyrken

Justering af ringerlydstyrken

• Tryk på LYDSTYRKE-knapperne for at justere ringeren. Vinduet Opkaldslydstyrke vises på skærmen for at vise lydstyrkeniveauerne.
  • Når du står på det laveste ringerniveau (stille tilstand), skal du trykke på LYDSTYRKE NED én gang for at skifte til vibreringstilstand. Ikonet for vibreringstilstand vises i statuslinjen.
  • I vibreringstilstand kan du trykke på LYDSTYRKE OP én gang for at skifte til lydløs tilstand. Højttaler lydløs-ikonet vises i statuslinjen.

Justering af lydstyrken i øretelefonen ved telefonopkald

Under et opkald trykker du på LYDSTYRKE-knapperne.

Justering af medielydstyrken

Når du spiller musik eller ser video, kan du justere lydstyrken ved at trykke på LYDSTYRKE-knapperne. Vinduet Medielydstyrke vises på skærmen for at vise lydstyrkeniveauet.