Konfiguration af HTC Incredible S for første gang

Når du tænder for HTC Incredible S første gang, bliver du bedt om at konfigurere telefonen.

Følg bare skærmvejledningen, og du er i gang med brugen på ingen tid.

Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Det skal du ikke være bange for. Du kan aktivere eller deaktivere dem under indstillingerne senere.