Kryptering af data på HTC Incredible S

Du kan kryptere data som f.eks. dine onlinekonti, indstillinger, musikfiler og andre medier. Efter kryptering skal du indtaste pinkoden til skærmlåsen eller din adgangskode for at tænde for telefonen og få adgang til data.
Vigtigt:
  • Angiv en pinkode for skærmlås eller en adgangskode, før du krypterer dine data.
  • Oplad batteriet helt og hold HTC Incredible S tilsluttet til strømadapteren under kryptering. Krypteringen tager ca. en time.
  • Du kan ikke fortryde kryptering. Hvis du vil vende tilbage til en ukrypteret telefon, skal du foretage nulstilling til fabriksindstillingerne.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager.
  3. Vælg den type lager, du vil kryptere.
  4. Tryk på Krypter.
  5. Indtast pinkoden for skærmlås eller adgangskoden.
  6. Tryk på Fortsæt.
  7. Tryk på Krypter igen.
Krypteringen starter, og status vises. Telefonen kan genstarte nogle gange.
Når krypteringen er afsluttet, skal du indtaste din pinkode eller adgangskode.