Indtaste tekst ved at spore

I stedet for at trykke på taster på skærmtastaturet, kan du "‍spore"‍ for at indtaste ord.
  1. Glid din finger fra det ene bogstav til det næste for at indtaste et ord.
  2. Løft fingeren, når ordet er stavet færdigt. Forslagslisten viser mulige matches.
  3. Du kan:
    • Trykke på mellemrumstangenten for at indsætte et fremhævet ord.
    • Trykke på et telefonnummer eller en kontaktperson i listen.
    • Trykke på pilen ved siden af forslagslisten for at se flere valgmuligheder.

Aktivering af sporingsinput

1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på ved siden af Berøringsinput.
  3. Tryk på Sporingstastatur > Sporingstastatur.