Hente kort eller købe tjenester

Du kan hente kort gratis eller købe premiumtjenester, f.eks. navigation, sikkerhedskameraer og sving-for-sving-vejledninger.
  1. På enhedspanelet klikker du på Locations, og derefter på Til.
  2. Klik på Hent flere kort og licenser.
  3. I vinduet Navigation store skal du klikke på typen af indhold, du vil hente, og derefter vælge et land.
  4. Under Yderligere funktioner skal du vælge et eller flere navigationsprodukter, som du vil hente eller købe.
    Tip: Når du køber navigeringsprodukter, bør du også overveje licensens varighed for brugen af det downloadede indhold.
  5. Klik på .
  6. Klik på Indkøbsvogn for at gennemse de elementer, du har valgt, og den samlede købspris.
  7. Klik på Betal.
  8. Hvis du har valgt premium-navigation-produkter, skal du indtaste din e-mail-adresse og faktureringsoplysninger og dernæst på Gennemgå indkøb.
  9. Når alt er rigtigt, klikker du på Bekræft og hent.
Når du har hentet elementerne, kan du se disse i kategorien Locations i enhedspanelet. Vælg de elementer, der skal synkroniseres, og klik så på Synk. nu.