Optage din stemme

Brug Taleoptagelse til hurtigt at optage dine tanker og dine tale.
  1. På startskærmen trykker du på > Taleoptagelse.
  2. Hold mikrofonen tæt på munden.
  3. Tryk på for at starte optagelsen af et stemmeklip.
    Bemærk: Taleoptagelse kan køre i baggrunden, mens du gør andre ting på HTC Incredible S, bortset fra når du åbner andre programmer, der også bruger lydfunktioner.
  4. Tryk på for at standse optagelsen.
  5. Indtast et navn på stemmeklippet, og tryk på Gem.
Afspil stemmeklippet ved at trykke på .
Tip: Vis valgmuligheder for deling, sletning eller omdøbning af stemmeklip ved at trykke på .

Angivelse af et stemmeklip som ringetone

1. På skærmen Taleoptagelse trykker du på  .
  2. Tryk og hold på det stemmeklip, du vil angive som ringetone, og tryk på Angiv som ringetone.