Upload af filer til Dropbox

Lad dine filer følge med dig. Uanset hvilket dokument, video eller billede, du sender fra HTC Incredible S, opdateres din Dropbox også på din web-konto og på andre enheder, hvor du har installeret Dropbox.
Vigtigt:
  • Du skal oprette eller logge ind på din Dropbox-konto for at begynde at bruge programmet.
  • For at sende dokumenter skal du have installeret et filstyringsprogram på HTC Incredible S. Se www.dropbox.com for at få flere oplysninger.
  1. På startskærmen trykker du på > Dropbox.
  2. Vælg eller opret den mappe, som du vil overføre filen til.

For at oprette en ny mappe, skal du trykke på og dernæst på Ny mappe.

3. Tryk på og vælg så den fil, du vil sende.
  4. Find den fil, du vil sende og vælg den, og tryk dernæst på Overfør.

Når du har overført filen til Dropbox, kan du dele den med andre. Tryk og hold på filen, og tryk så på Del. Vælg hvordan du vil dele filen.