Arbejde med dokumenter

Brug Polaris Office til nemt at redigere Microsoft Office Word (.doc og .docx), Microsoft Office Excel (.xls og .xlsx), Microsoft Office PowerPoint (.ppt og .pptx) og rene tekst- (.txt)-filer.
Tip: Du kan også se Microsoft Office PowerPoint-shows (.pps).
På startskærmen trykker du på > Polaris Office.

Vise et dokument

1. På startskærmen trykker du på > Polaris Office.
  2. På hovedskærmen for Polaris Office trykker du på den fil, du vil åbne.
Tryk på for at se valgmulighederne for at gemme eller dele filen og andet.

Oprette et dokument

1. På hovedskærmen til Polaris Office trykker du på og så på Ny.
  2. Vælg den filtype, du vil oprette.
  3. Begynd at indtaste tekst.
  4. Når du er færdig, trykker du på , og så på Gem (eller Mere > Gem som).

Redigere et dokument

1. På hovedskærmen for Polaris Office trykker du på den fil, du vil redigere.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis din fil er en Microsoft Office Word, en Microsoft Office PowerPoint eller et rent tekstdokument, skal du trykke på > Rediger.
    • Hvis din fil er et Microsoft Office Excel-dokument, skal du trykke på en celle og så begynde at indtaste ændringer i tekstfeltet. Vælg et andet regneark ved at trykke på > Regneark.
  3. Når du er færdig med dine ændringer, skal du trykke på og så trykke enten på Gem eller Gem som.