Se videoer på YouTube

Brug programmer YouTube til at se, hvad der sker på dette online videodelingswebsted.
  1. Fra startskærmen trykker du på > YouTube.
  2. Rul gennem listen med videoer, og tryk på en video for at se den.
  3. Når du ser en video, kan du:
    • Tryk på videoskærmen for midlertidigt at standse, genoptage afspilningen eller trække skyderen for at springe til en anden del af videoen.
    • Tryk på fanen for at få mere at vide om videoen, se relaterede videoer eller undersøge, hvad andre tænker. Du kan også glide fingeren over fanerne for at se, om der er flere tilgængelige emner.
Tryk på ikonet YouTube for at vende tilbage til til hovedskærmen.

Søge efter videoer

1. På YouTube-hovedskærmen trykker du på .
  2. Indtast et søgeord, og tryk på på skærmtastaturet.
  3. Rul gennem resultaterne, og tryk på en video for at se den.
    Tip: Du har også mulighed for at vise resultater, der for nylig blev posteret. Tryk på Hele tiden, og vælg så den tidsperiode, du ønsker.

Rydde søgeoversigten

1. På hovedskærmen YouTube trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Søg efter indstillinger > Ryd søgeoversigt.

Dele et videolink

1. På videoens visningsskærm trykker du på .
  2. Vælg, hvordan du vil dele videolinket blandt de tilgængelige muligheder.

Optage og dele videoer på YouTube

1. YouTube-hovedskærmen trykker du på .
  2. Tryk på for at starte videooptagelsen.
  3. Når du er færdig med at optage, skal du trykke på igen og så trykke på Udført.
  4. Indtast en titel og beskrivelse for din video, indstil niveauet for fortrolighed og tilføj tags eller placeringsoplysninger.
  5. Tryk på Overfør.