Holde øje med dine aktier

Brug programmet Aktier til at få de seneste aktieopdateringer for aktiekurser og markedsindekser, som du følger.
Bemærk: Automatisk hentning af aktieoplysninger kan medføre ekstra datagebyrer.
  1. På startskærmen trykker du på > Aktier.
  2. På hovedskærmen Aktier gør du et af følgende:
    • Tryk på et emne for at se det i listen over aktiekurser og markedsindekser.
    • Tryk på for at opdatere aktieoplysningerne.
    • Tryk på for at tilføje en aktiekurs eller aktiemarkedsindeks.
    • Ændr rækkefølgen af aktielisten ved at trykke på og så trykke på Rediger. Tryk og hold på i afslutningen af det emne, du vil flytte, og træk det så til den nye position.
  3. Når du har valgt en bestemt aktiekurs eller et aktiemarkedsindeks, kan du:
    • Se et emnes handelsoplysninger samt dets prisdiagram for en bestemt periode.
    • Tryk på en anden datoperiode for at se et emnes tidligere handelsoplysninger.

Tilføjelse af en aktiekurs eller et aktiemarkedsindeks

1. Aktier-hovedskærmen trykker du på .
  2. Indtast aktiekursen eller aktiemarkedsindekset i tekstfeltet, og tryk på .
  3. Tryk på den aktiekurs eller det aktiemarkedsindeks, du vil tilføje.
Tip: Slet et emne ved at trykke på på hovedskærmen Aktier, og tryk på Rediger. Marker de emner, som du vil slette, og tryk så på Udført.