Undersøge Vejr

Brug programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vejr og vejrudsigten for de næste fem dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden.
  1. På startskærmen trykker du på > Vejr.
  2. Hvis du vil undersøge vejret i andre byer, skal du glide fingeren op eller ned på skærmen.
  3. Tryk på for at se de aktuelle vejroplysninger, f.eks. temperatur, omtrentlig solnedgang og andet.
  4. Når du ser en vejrudsigt, kan du:
    • Hvis du vil undersøge vejret i andre byer, skal du glide fingeren op eller ned på skærmen.
    • Tryk på for at opdatere vejroplysningerne på et hvilket som helst tidspunkt.
Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur og Kalenderbegivenheder.

Tilføje en by til skærmen Vejr

Tilføj flere byer til skærmen Vejr, så du med det samme kan se vejrudsigterne for disse byer. Skærmen Vejr kan udover din aktuelle placering vise op til 15 byer.
  1. På skærmen Vejr trykker du på . Eller tryk på , og tryk så på Tilføj.
  2. Indtast den placering, du vil tilføje.
  3. Tryk på den ønskede by.

Ændre rækkefølgen af byer på skærmen Vejr

1. Tryk på skærmen Vejr, tryk på , og tryk så på Rediger.
  2. Tryk og hold på i afslutningen af det emne, du vil flytte, og træk det så til den nye position.
  3. Tryk på Udført.

Slette byer fra skærmen Vejr

1. Tryk på skærmen Vejr, tryk på , og tryk så på Rediger.
  2. Vælg de byer, som du vil fjerne, og tryk så på Udført.