Hente programmer fra Google Play

Google Play er stedet, hvor du kan finde nye programmer til HTC Incredible S. Vælg fra en lang række gratis og betalte programmer fra produktivitetsprogrammer, underholdning og til spil.
Bemærk:
  • En Google Wallet-betalingstjeneste kræves for at købe et betalingsprogram. Du bliver bedt om at bekræfte betalingsmåden, når du køber et program.
  • Navnet på programmet Play Store kan variere afhængig af dit område.

Søgning efter og installation af et program

Når du installerer programmer og bruger dem på HTC Incredible S, kan de kræve adgang til dine personlige oplysninger eller adgang til bestemte funktioner eller indstillinger. Hent og installer kun programmer, som du stoler på.
Vigtigt: Vær forsigtig, når du henter programmer, der får adgang til funktioner eller en stor del af dine data på HTC Incredible S. Du har ansvaret for resultaterne af brugen af hentede programmer.
  1. På startskærmen trykker du på > Play Store.
  2. Gennemse eller søg efter et program.
  3. Når du finder det program, du kan lide, skal du trykke på det og læse dets beskrivelse og brugeranmeldelser.
  4. Hent eller køb programmet, og tryk på Hent (for gratis programmer) eller på prisknappen (for betalte programmer).
  5. Tryk på Accepter og hent eller Accepter og køb.
For at åbne et program, trykkes på på startskærmen. På skærmen Alle programmer trykker du på programmet.

Afinstallation af et program

Bemærk: Du kan fjerne et program for at få en tilbagebetaling inden for en begrænset tidsperiode efter købet. Få mere at vide om tilbagebetalingspolitikken for betalte programmer ved at gå til Google Play hjælpesiden (http://support.google.com/googleplay/).
  1. På startskærmen trykker du på > Play Store.
  2. Tryk på , og tryk så på Mine programmer.
  3. Tryk på det program, du vil fjerne, og tryk så på Afinstaller.

Få hjælp

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål om Google Play, skal du trykke på og dernæst på Hjælp.
Relaterede emner