Få kørselsvejledninger

Få detaljere vejledninger til din destination. Google Maps kan give vejledninger, hvis du går, med offentlig transport eller i bil.
  1. Tryk på , når du ser på et kort.
  2. Gør et af følgende:
    • Brug den aktuelle placering som udgangspunkt, eller indtast en placering, hvor du vil starte fra i det første tekstfelt. Indtast så din destination i det andet tekstfelt.
    • Tryk på for at vælge en adresse blandt kontaktpersonerne eller et punkt, som du trykker på, på kortet.
    Bemærk: Hvis det sted, du har angivet som din destination, har flere mulige placeringer, skal du vælge den, du vil tage til.
  3. Vælg, hvordan du vil komme til destinationen.
  4. Tryk på Få kørselsvejledninger.
  5. Hvis du kører eller går, kan du trykke på Liste over kørselsvejledninger for at se kørselsvejledningerne. Hvis du tager offentlig transport, kan du vælge en tur, trykke på Kortvisning og så på Liste over kørselsvejledninger.
    Tip: Du kan også trykke på piletasterne på kortet for at følge kørselsvejledningen.

Når du er færdig med at se eller følge kørselsvejledningen, skal du trykke på for at nulstillet kortet. Din destination gemmes automatisk i Google Maps-oversigten.