Indstilling af påmindelser for dine begivenheder

Har du en vigtig begivenhed, som du skal huske? Kalenderbegivenheder gør det let for dig at minde dig selv om vigtige begivenheder.
  1. Når du ser en kalenderbegivenhed, kan du trykke på Påmindelse.
  2. Vælg, hvor lang tid i forvejen du vil modtage en påmindelse om begivenheden.
    Tip:
    • Afhængig af beginhedens type, kan du have op til 5 påmindelser.
    • Du kan ændre, hvordan en begivenhedspåmindelse foretages, via Kalenderbegivenheder-indstillingerne.