Vise din Gmail-indbakke

Alle dine modtagne e-mails leveres til din Indbakke.
På startskærmen trykker du på > Gmail.
Akrivere, slette eller etikettere flere samtaler Tryk på afkrydsningsfeltet foran e-mailen eller samtalen. Tryk så på skærmknapperne nederst for at vælge det, du skal gøre med de valgte meddelelser eller samtaler.
Vis kladder, sendte meddelelser og andre etiketter Tryk på Indbakke i øverste linje, og tryk på en anden etiket (f.eks. Sendt, Kladder eller din oprettede etiket) for at se dens meddelelser og samtaler.
Skift til den andenGmail-konto Tryk på Indbakke i øverste linje, og tryk dernæst på den konto, du vil skifte til.