Twitter for HTC Sense

Når du er logget ind på Twitter for HTC Sense, kan du:

• Se dine Twitter-kontakter og deres seneste tweets i Kontakter.
  • Send tweets, og se på dine venners tweets i Friend Stream.
Bemærk: Hvis du har programmet Twitter (forudinstalleret eller hentet), vil det, at du logger ind på Twitter til HTC Sense ikke logge dig ind på programmet Twitter og omvendt. Hvis du vil bruge den samme Twitter-konto til begge, skal du logge ind på begge med de samme loginoplysninger.