Din kontaktpersonliste

Programmet Kontakter viser alle kontakter, der er gemt i HTC Incredible S og fra de onlinekonti, du er logget ind på.

Din kontaktpersonliste viser også kontaktpersoner, som er gemt på SIM-kortet (markeret med ).

Du kan:
  • Se din profil og redigere dine egne kontaktoplysninger.
  • Oprette, redigere eller finde kontaktpersonoplysninger.
  • Se statusopdateringer.
  • Tryk på et navn for at se kontaktpersonens gemte oplysninger.
  • Se et meddelelsesikon, når en kontaktperson har sendt dig nye meddelelser eller når det er kontaktpersonens fødselsdag.
  • Se hvem der er online i Google Talk. Onlinestatusikoner vises, hvis du er logget ind på Google Talk.

Filtrere din kontaktliste

Vælg fra hvilken konto du vil se kontaktpersoner.
  1. På fanen Personer trykker du på i øverste linje.
  2. Vælg de online-konti, der indeholder de kontaktpersoner, du vil vise.
  3. Tryk på
Tip: Indstil flere muligheder til sortering af dine kontakter ved at trykke på og så på Indstillinger.