Leje eller købe en video

Vigtigt: Sørg for, at du bruger et kreditkort, der er registreret i samme område som den, du er knyttet til på din HTC Watch-konto.
  1. På startskærmen trykker du på > Watch.
  2. Tryk på .
  3. Gennemgå videobutikken eller tryk på og søg efter en titel.
  4. Tryk på en video for at se dens synopsis.
  5. Mens du ser synopsis'et til en video, kan du:
    • Se traileren, hvis den er tilgængelig. Trykke på for at afspille den.
    • Anbefale videoen ved at dele linket til den. Trykke på , og vælge, hvordan du vil dele linket.
  6. Tryk på for at leje eller for at købe videoen.
  7. Hvis det er første gang, du lejer eller køber, skal du tilføje dine kreditkortoplysninger og faktureringsoplysninger.
  8. Bekræft din leje eller dit køb.
  9. Tryk på Hent.
Du kan gå til biblioteket for at se dine hentninger.