INDSTILLINGER & SERVICES
Se film og TV-shows
INDSTILLINGER & SERVICES

Meddelandet "‍Enhetens drivrutin har inte installerats"‍ visas när jag ansluter telefonen till datorn. Vad ska jag göra?

Detta meddelande betyder att USB-enheten för telefonen inte har installerats på datorn ännu. Installera eller uppdatera den senaste HTC Sync Manager, och anslut sedan telefonen till datorn för att installera USB-enheten. Du kan hämta den senaste HTC Sync Manager från: htc.com/hsm/.

Om du har något annat synkroniseringsprogram för andra telefoner än HTC installerade på datorn, rekommenderar vi att du först avinstallerar det, för att undvika möjliga konflikter med HTC Sync Manager.

Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!