Se film og TV-shows

Meddelandet "‍Enhetens drivrutin har inte installerats"‍ visas när jag ansluter telefonen till datorn. Vad ska jag göra?

Detta meddelande betyder att USB-enheten för telefonen inte har installerats på datorn ännu. Installera eller uppdatera den senaste HTC Sync Manager, och anslut sedan telefonen till datorn för att installera USB-enheten. Du kan hämta den senaste HTC Sync Manager från: htc.com/hsm/.

Om du har något annat synkroniseringsprogram för andra telefoner än HTC installerade på datorn, rekommenderar vi att du först avinstallerar det, för att undvika möjliga konflikter med HTC Sync Manager.

0 Personer synes dette var nyttigt