PROGRAMMER & FUNKTIONER
Visning af billeder på dine sociale netværk
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Varför kan jag inte se låttexterna för alla låtar?

När du inte ser låttexterna för den låt du spelar på Musik-appens flik Visualizer, kan detta vara några orsaker:
  • Det finns ingen låttextinformation tillgänglig för låten på servern.
  • Du har valt att bara uppdatera låttexterna genom Wi‍-Fi, och du är inte ansluten till ett Wi‍-Fi-nätverk.

För att ändra inställningen, i appen Musik, tryck på > Inställningari, och välj Endast Wi-Fi .

• Metadata för låten—som t.ex. artist eller låtnamn—matchar inte data på servern. Det betyder att servern inte kan hitta motsvarande låttexter.

Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!