Visning af billeder på dine sociale netværk

I programmet Galleri kan du se, hvad du og dine venner har overført til dine sociale netværk eller billeddelingssteder.

Vigtigt: Log på dine konti, før du begynder at vise online billeder.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. I den øverste linje trykker du , og dernæst trykker du på et socialt netværk eller et billeddelingssted.
  3. Tryk på en konto for at begynde at vise billeder på denne konto.
    Tip: Du kan kommentere på et billede ved at trykke og holde på en billedminiature og derefter trykke på Tilføj kommentar.