Før optagelse

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du bruge skærmens zoom-linje til at zoome ind eller ud på dit motiv.
Glid blot fingeren over zoomlinjen for at zoome ind eller ud.

Når du optager video, vises zoomlinjen altid på skærmen. Du kan frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Automatisk fokus

Hver gang du peger kameraet på et andet motiv eller en anden placering, vises den automatiske fokusering i midten af kamerasøgeren.

Lad kameraet fokusere automatisk i midten af skærmen. Eller også kan du trykke på et andet område på skærmen, som du vil fokusere på.

Skift imellem frontkamera og bagkamera

1. På skærmen Kamerasøger trykker du på .
  2. Tryk på Front/Hoved-skyderen for at skifte imellem de to kameraer.
Bemærk: Nogle kamerafunktioner findes ikke, når du bruger frontkameraet, f.eks. automatisk fokus, zooming og ansigtsgenkendelse.

Valg af en effekt

Brug de tilgængelige kameraeffekter for at få dine billeder til at se ud, som om de er taget gennem særlige linser eller filtre. Du kan også tilføje bestemte effekter til videoer.
  1. Tryk på .
  2. Rul gennem de tilgængelige effekter, og tryk på den, du kan lide.

Indstilling af opløsningen

• I billedtilstand trykker du på > Opløsning, og derefter kan du vælge den størrelse, du vil have.
  • I videotilstand trykker du på og vælger en opløsning.

Valg af en blitztilstand

Tryk på knappen Blitz flere gange for at vælge en blitztilstand, afhængigt af dine lysforhold.