Synkronisere dine bogmærker med Google Chrome

Opret bogmærker fra din computers Google Chrome browser og synkroniser dem på HTC Incredible S. Hvis du vil have yderligere oplysninger om Google Chrome, skal du besøge http://support.google.com/chrome.
Vigtigt:
  • Med brug af din Google Chrome desktopbrowser skal du logge på din Google-konto og konfigurere Google Chrome-synkronisering.
  • Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto, hver gang du gemmer Google Chrome-bogmærker på computeren.
  1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konto og synkronisering.
  2. Tryk på din Google-konto.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Synkroniser Internet.
  4. Tryk på Synkroniser nu.