PROGRAMMER & FUNKTIONER
Surfe nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Varför får jag inga SMS från kontakter som använder iPhone?

Om du precis har flyttat dina kontakter från iPhone till din HTC-telefon, kanske dina kontakter fortfarande textar dig via iMessage-tjänsten och inte genom SMS eller MMS.
För att få deras SMS på din HTC-telefon, måste du stänga av iMessage-tjänsten i iPhone inställningar. Om du har andra Apple-enheter, måste du stänga av iMessage på dem också.

Alternativt, gå till din supportprofil för Apple på webben, och avregistrera din iPhone och andra Apple-enheter.

Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!