Søgning på HTC Incredible S og på nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC Incredible S og på nettet ved at bruge Søgning. Nogle programmer, f.eks. Kontakter eller Mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til at søge i disse programmer.

Indstille søgemuligheder

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på og så på Indstillinger.
  3. Tryk på Google-søgning og tilpas dine søgeindstillinger.
  4. Når du er færdig, trykker du på .
  5. Tryk på Emner, der kan søges efter, og vælg så de emner, du vil inkludere, når du udfører en søgning.

Udførelse af søgninger på nettet og HTC Incredible S

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Indtast de ord, du vil søge efter i søgefeltet. I takt med at du indtaster, vises matchende emner på HTC Incredible S og forslag fra Google-netsøgning som en liste.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i forslagslisten, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program.
    Tip: Tryk på for at indtaste det i søgefeltet. Der vises nye forslag, og du kan indtaste mere tekst eller trykke på ved siden af det næste forslag for hurtigt at uddybe søgningen.