PROGRAMMER & FUNKTIONER
Søgning på HTC Incredible S og på nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hur ställer jag in SMS-appen som är standard?

Om du har installerat mer än en SMS-app på din telefon, kan du ställa in vilken app som ska sända och ta emot SMS. I Inställningar, under Trådlöst och nätverk, tryck på Mer > Standard SMS-app och välj en app.

För att ställa in appen som standard, tryck på Meddelanden. Appen Meddelanden kan både skicka och ta emot SMS och MMS, och tillåter gruppmeddelanden (om det stöds av enheten och din mobiloperatör).

Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!