KOMMUNIKATION
Sikkerhedskopiere dine sms'er
KOMMUNIKATION

Hur får jag statusuppdateringar och födelsedagar att visas på min nummerpresentation?

Om du har loggat in på ditt Facebook- eller Twitter-konto, kan du se uppringarens senaste statusuppdatering. Du kan även se uppringarens kommande födelsedag, om händelsen sparats på telefonen eller om du har loggat in på ditt online-konto, som t.ex. Facebook.

Om du har skapat en aktivitet i appen Uppgifter och länkat den till en kontakt, kommer aktiviteten att visas när kontakten ringer och om kontakten inte har någon ny statusuppdatering.

Personer synes dette var nyttigt
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!