Modtagelse af opkald

Når du modtager en opringning fra en kontaktperson, vises skærmen for indkommende opkald.
Tip: Du kan bruge funktionen til høflig ringetone og lommetilstand til at modtage opkald. Du finder ud af hvordan under Ændring af indstillinger for lyd.

Besvarelse af et opkald

Gør et af følgende:
  • Hvis skærmen er låst, når du modtager et opkald, skal du trække til Låseskærmens ring.
  • Hvis skærmen er tændt, når du modtager et opkald, trykker du på Besvar.

Afvisning af et opkald

Gør et af følgende:
  • Hvis skærmen er låst, når du modtager et opkald, skal du trække til Låseskærmens ring.
  • Hvis skærmen er tændt, når du modtager et opkald, trykker du på Afvis.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK to gange for at afvise et opkald.

Slå ringetonen fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på knappen LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer HTC Incredible S med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis HTC Incredible S allerede ligger med bagsiden opad, vil den stadig ringe, når der kommer efterfølgende indkommende opkald.

Se hvem der ringer

Hver gang, du foretager et opkald, eller din ven ringer til dig, kan du se din vens seneste statusopdatering fra sociale netværk lige på opkaldsskærmen. Du vil se en fødselsdagspåmindelse, hvis din vens fødselsdag finder sted inden for de næste 7 dage.