KOMMUNIKATION
Ringe til et telefonnummer i en Kalenderbegivenhederbegivenhed
KOMMUNIKATION

Kan du inte använda gester med flera fingar i dina appar?

Det beror på att Mediagester är aktiverad som standard. Det gör gester med tre fingrar exklusivt för att dela innehåll eller för att använda med HTC-appar. Du kan inte använda gester med flera fingrar (gester som använder tre eller flera fingrar) för andra ändamål.
För att använda gester med flera fingrar i spel- eller musikinstrumentappar, avmarkera alternativet Mediagester i Inställningar > Skärm och gester.

Personer synes dette var nyttigt
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!