SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personalisering af startlinjen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Hur gör jag för att lägga till accesspunkten till min mobiloperatörs nätverk?

De flesta HTC-telefoner kan upptäcka vilken mobiloperatör du använder baserat på det SIM-kort som är isatt och sedan använda förinställt namn på åtkomstpunkt (APN) för att ansluta till din mobiloperatörs datanätverk. Du kan lägga till ett nytt namn på åtkomstpunkt (APN) vid roaming eller om du har problem med att upprätta en dataanslutning.
  1. Svep nedåt med två fingrar från statusfältet för att öppna Snabbinställningar.
  2. Om Mobildata är avstängt, tryck på Mobildata-rutan för att starta den.
  3. Tryck på för att öppna skärmen Mobilt nätverk-inställningar.
  4. Tryck på Åtkomstpunktsnamn. Om din telefon har två SIM-kortplatser, välj en plats först och tryck sedan på Åtkomstpunktsnamn .
  5. På skärmen APN:er trycker du på > Nytt APN och anger APN-inställningar.
  6. Tryck på > Spara och välj sedan nytt APN på skärmen APN:er.
Obs!:

Vissa mobiloperatörer kanske inte tillåter ändring av fördefinierat APN eller att lägga till nya.

Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
dk
*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s
Mange tak!