Personalisering af startlinjen

Startlinjen på startskærmen giver dig adgang med ét tryk til ofte anvendte programmer. Du kan udskifte programmerne på startlinjen med andre programmer, som du bruger ofte.
  1. Tryk og hold på det program, du vil udskifte, og træk det så ud af startlinjen.
  2. Tryk på for at gå til skærmen Alle programmer.
  3. Tryk og hold på et program, og træk det til den tomme plads på startlinjen.
Bemærk:
  • Du kan også placere genveje til indstillinger eller oplysninger på startlinjen. Tilføj først en genvej til startskærmen, og træk den så til startlinjen.
  • De programmer eller genveje, som du kan se på låseskærmen, er de samme programmer som på startlinjen.