Hvor programmer, data og filer gemmes

HTC Incredible S bruger disse lagertyper:

Program- og datalager

Programmer installeres i dette lager, der kaldes Internt lager under telefonindstillinger. Det lagrer også data, f.eks. tekstmeddelelser, de kontakter, du oprettede eller synkroniserede på telefonen, meddelelser, kontoindstillinger og andet.

Dette lager styres og beskyttes sikkert af telefonen, da det indeholder dine private oplysninger. Når du opretter forbindelse fra telefonen til computeren, er der ikke adgang til dette lager fra computeren.

Lagerindhold slettes, når du foretager en nulstilling til fabriksindstillingerne. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, før du udfører en nulstilling. Nogle programmer sætter dig i stand til at sikkerhedskopiere lagerkortet, f.eks. Kontakter.

Lagerkort

Din telefon leveres med et microSD-kort installeret.

Du kan gemme dine filer, f.eks. billeder, musik og videoer til dette flytbare lager.

Når du opretter forbindelse fra telefonen til computeren, er der adgang til dette lager, og du kan kopiere filer mellem dem.