Meddelelser

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
  • Fast grønt lys, når HTC Incredible S har forbindelse til strømadapteren eller en computer og batteriet er fuldt ud opladet.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Ikoner for meddelelser

Meddelelsesikoner på statuslinjen gør det nemt for dig at være på forkant med dine meddelelser, kalenderbegivenheder og alarmer.

Meddelelsespanel

Når du får en ny meddelelse, kan du åbne meddelelsespanelet for at se, hvilken begivenhedsmeddelelse eller nye oplysninger, du har fået. Meddelelsespanelet muliggør hurtigt skift mellem nyligt åbnede programmer, og gør det også nemt at aktivere indstillinger, f.eks. Wi-Fi og Bluetooth.
  1. Åbn meddelelsespanelet ved at trykke og holde på statuslinjen og så glide fingeren nedad.

Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.

2. For at lukke meddelelsespanelet, trykker og holder du på bundlinjen af meddelelsespanelet, og glider finger op ad skærmen. Eller tryk bare på .